Kontakt Kimbrer:

Kimbrer Lines ApS
Røjbækvej 3
9640 Farsø
Denmark
Tlf.: +45 2512 6789
Mail: info@kimbrerlines.dk

Du er velkommen til at kontakte os og aftale et besøg af Kimbrer konsulenten hjemme hos dig. Naturligvis på et tidspunkt, der passer for dig.

KONTAKT KIMBRER:

Få en mødeaftale med Kimbrer’s køkkendesigner. Ring til os eller skriv til os – du vælger tidspunktet. Så kommer vi gerne på besøg hjemme hos dig og lytter til dine idéer og ønsker. Sammen designer vi dit Kimbrer køkken.

Ring til os på

TELEFON 2512 6789

og få en uformel snak og gode råd.

Kimbrerlines ApS
Røjbækvej 3  ·  9640 Farsø   ·   Denmark
Tel: +45 2512 6789
info@kimbrerlines.dk

 

BOOK UFORPLIGTENDE HJEMMEBESØG

Kontakt os på telefon eller mail – og få aftalt et uforpligtende besøg af Kimbrers kreative køkkenkonsulent hjemme hos dig selv. Så kan du fortælle dine idéer og vision til dit nye køkken.

Vi sender dig gratis vores store Kimbrer idékatalog, som kan give dig lidt inspiration til nyt køkken og idéer til design, materialer og funktioner.

Få tilsendt idékatalog >

 

SAMMEN DESIGNER VI DIT KIMBRER KØKKEN

Kimbrer designer, fremstiller og monterer snedkerikøkkener til enhver bolig. Vi designer og leverer også formkøkkener, som er tidløst enkle og forener nye materialevalg med moderne arkitektur og formgivning. Som det tredje finder du også modulkøkkener hos Kimbrer – hvor standardmål, spændende farver og et bredt udvalg af flotte køkkenmoduler giver boligejeren rigtig meget køkken og kvalitet for pengene.

 

DESIGN TIL BOLIGENS ANDRE RUM

Kimbrer designer og producerer også badeværelse, garderobe og inventar til boligens andre rum – nøjagtigt med de detaljer og den finish, som du drømmer om. Så din vision om materialer, design og stil kan gennemføres i hele din bolig.

Det er helt uforpligtende at få besøg af Kimbrers kreative designer. Så slip fantasien løs og tænk på, hvad der virkelig kan gøre dig glad i dit eget designerkøkken. Du vælger tidspunktet – og konsulenten besøger dig derhjemme. Sammen designer vi dit Kimbrer køkken.

Du er også velkommen til at bestille det store gratis Kimbrer idékatalog. Heri finder du masser af kreative idéer og inspiration til dit eget køkken.

Bestil idékataloget her >