Kontakt Kimbrer:

Kimbrer Lines ApS
Røjbækvej 3
9640 Farsø
Denmark
Tlf.: +45 2512 6789
Mail: info@kimbrerlines.dk

Du er velkommen til at kontakte os og aftale et besøg af Kimbrer konsulenten hjemme hos dig. Naturligvis på et tidspunkt, der passer for dig.

De dygtigste snedkere

  • Kimbrer - de dygtigste snedkere og de bedste materialer i dit nye snedkerikøkken. Snedkerkøkken, formkøkken, modulkøkken.
  • Kimbrer - de dygtigste snedkere og de bedste materialer i dit Kimbrer snedkerikøkken. Snedkerkøkken, formkøkken, modulkøkken.

DE DYGTIGSTE SNEDKERE OG DE BEDSTE MATERIALER

Kimbrers dygtige møbelsnedkere laver snedkerikøkkener, der ikke findes magen til. Et snedkerikøkken fra Kimbrer tegnes og designes af Kimbrers køkkenarkitekt – i tæt samarbejde med dig. Men det er møbelsnedkerne og deres sans for detaljerne – der gør idéerne til virkelighed. Med brug af de bedste træsorter kan snedkerne skabe et køkken, der ikke findes magen til – f.eks. med gennemgående åretegning, hvis du ønsker det. Sans for detaljer og dygtige hænder, der ved, hvordan godt håndværk føles – er værdier, som vi aldrig går på kompromis med.

Kontakt os på info@kimbrerlines.dk eller på tlf. 2512 6789 – og stil os de spørgsmål, som du ønsker svar på. Helt uforpligtende.