Kontakt Kimbrer:

Kimbrer Lines ApS
Røjbækvej 3
9640 Farsø
Denmark
Tlf.: +45 2512 6789
Mail: info@kimbrerlines.dk

Du er velkommen til at kontakte os og aftale et besøg af Kimbrer konsulenten hjemme hos dig. Naturligvis på et tidspunkt, der passer for dig.

Snedkerhåndværk og følelsen af et køkken

  • kimbrer køkkensnedkeri - massiv eg med fingertaps og antracitgrå linoleum
  • Kimbrer - direkte fra køkkensnedkeriet. Snedkerikøkken der ikke findes magen til.

SNEDKERHÅNDVÆRK OG FØLELSEN AF ET KØKKEN

Ægte snedkerhåndværk ældes aldrig. Dyvler, fingertaps, not og fer hører til møbelsnedkerens håndværk fra tidernes morgen. Vi sætter pris på oprigtigheden i håndværket, når vi støder på de kendte klassiske danske designermøbler, som er blevet del af vores historie. De ældes aldrig.

Vi har det på samme måde med et Kimbrer køkken – og vores snedkerværdier vil ikke være ændret om 50 år. Snedkerstolthed, ærlighed og grundighed.

Snedkerhåndværk: Massiv hygge og varme i årevis

Et gennemtænkt Kimbrer snedkerikøkken er skitseret og udviklet sammen med dig. Du får selv den kreative kontrol over de utallige træsorter, overfladebehandlinger og finish-typer, som du kan få hos Kimbrer. Næsten uden begrænsning. Og når de elegante linier f.eks. er kombineret med gennemgående åretegning i oliebehandlet mahogni – så ved du, at vi ikke går på kompromis med din idé.

Personlighed & individualisme

Kan personlighed måles i meter – og individualisme i kroner? Det tror vi ikke på hos Kimbrer. Når alt kommer til alt, oplever de fleste familier tiden, der bruges i køkkenet med hjertet og med hovedet. Og det er en vigtig motivation, når vores snedkere koncentrerer sig om at lave hver enkelt detalje i dit køkken.

Mød Kimbrers kreative køkkendesigner og fortæl om dine ønsker. Meget mere er muligt, end du måske forestiller dig. Kig engang i vores idékatalog og sæt din fantasi fri.

Kimbrer snedkerikøkken – følelsen af et køkken

Smukt design, elegante materialer, gennemtænkt indretning og din egen kreative frihed er de vigtigste punkter, når du taler med Kimbrers kreative køkkenkonsulent. At vi kan forstå og mærke hvilken personlighed og individuel stil, der skal gennemsyre det unikke køkken – det er afgørende for, at dit køkkenrum til sidst opfylder dine drømme. Hvorfor gå på kompromis, når dit budget kan overholdes og respekteres? Velkommen hos Kimbrer.

Kontakt os på info@kimbrerlines.dk eller på tlf. 2512 6789 – og stil os de spørgsmål, som du ønsker svar på. Helt uforpligtende.

Gå til Kontakt-siden >