Kontakt Kimbrer:

Kimbrer Lines ApS
Røjbækvej 3
9640 Farsø
Denmark
Tlf.: +45 2512 6789
Mail: info@kimbrerlines.dk

GDPR og cookiepolitik
Følg os på Facebook

Du er velkommen til at kontakte os og aftale et besøg af Kimbrer konsulenten hjemme hos dig. Naturligvis på et tidspunkt, der passer for dig.

8 PUNKTER HVOR KIMBRER GØR EN FORSKEL

Du kan være sikker på, at vi lever op til følgende 8 punkter, når vi laver dit Kimbrer køkken - og mere til.

1 Du kan få gratis hjemmebesøg af en Kimbrer køkkendesigner efter aftale
2 Du får kompetent, faglig og kreativ rådgivning
3 Du får et køkken, der tilpasses dit budget
4 Du kan få tegnede idéskitser - præsenteret derhjemme
5 Du handler DIREKTE med Kimbrer og køkkensnedkeriet
6 Du kan få et unikt snedker-fremstillet Kimbrer køkken
7 Du kan få køkkenet monteret af Kimbrer’s montører
8 Vi efterlader ikke uløste problemer til dig

Kontakt os på info@kimbrerlines.dk eller på tlf. 2512 6789 – og stil os de spørgsmål, som du ønsker svar på. Helt uforpligtende.

 

Den personlige kontakt med kunden betyder alt for os.

Når man ønsker sig et nyt køkken, har man mange idéer, krav og ønsker i tankerne. Det er vigtigt for kunden, at han eller hun fra starten møder en grundig fagmand, der hører godt efter. Derfor er det personlige møde så afgørende for os hos Kimbrer. Vi skal jo levere det nye køkken, der lever 100% op til din forventninger - og gerne mere til.

Vi besøger dig derhjemme og drøfter hvordan, du får dit unikke drømmekøkken. Tilpasset dit budget. Vi bruger mange ressourcer på den personlige dialog undervejs i processen - på telefon, mail eller opfølgende møder - så alle detaljer bliver afklaret til din tilfredshed.

Det er vores oplevelse, at dette skaber størst kundetilfredshed - og vi lever af glade kunder. Den personlige kontakt betyder alt for os. Vores tilgang er den samme, når vi designer og fremstiller badeværelser, garderober og inventar - hvor forståelsen af kundens præcise ønsker er så afgørende.

Vi udfører kvalitetskontrol undervejs i processen samt ved levering. Vi efterlader ikke fejl, problemer, restordrer eller mangler. Hvis du ønsker det, står vi også for montering og tilslutning.

Følg os på Facebook >