Kontakt Kimbrer:

Kimbrer Lines ApS
Røjbækvej 3
9640 Farsø
Denmark
Tlf.: +45 2512 6789
Mail: info@kimbrerlines.dk

GDPR og cookiepolitik
Følg os på Facebook

Du er velkommen til at kontakte os og aftale et besøg af Kimbrer konsulenten hjemme hos dig. Naturligvis på et tidspunkt, der passer for dig.

Bæredygtigt, smukt og gennemført køkkendesign

Høj kvalitet fra Tyskland - Se video ...

Giv dit køkken det bedste fra to verdener – designdrømmen og 100% klimaneutral produktion. Vælg din favorit blandt en perlerække af flotte designs, farver, træ-decors eller ægte træ-finér.

PERSONLIGHED & SNEDKERHÅNDVÆRK

Sammen med tyske Häcker designer og leverer Kimbrer certificerede miljøneutrale køkkener. Og i alle de designs, farver og træ-decors, som du kan forestille dig. Kombinér skabe, skuffer, reoler præcist, som du ønsker i dit nye designerkøkken. Personlighed og snedkerhåndværk - udført med moderne produktionsmetoder. Til din unikke bolig.

JENNIE OXLADE DESIGNER FOR DIG

Som det første lytter indretningskonsulent og køkkendesigner Jennie altid til dig og din familie. Jeres drømme og jeres behov - og ikke mindst jeres personligheder. Et gennemtænkt køkken eller badeværelse er skitseret og udviklet sammen med dig. Du får selv den kreative kontrol over de utallige træ-decors, ægte træ-finér typer, farver og finish-typer. Så kontakt Jennie og book et uforpligtende idémøde med hende i dit hjem - du vil aldrig fortryde det.

Plads til frihed

Køkkenbord og spisebord kan som her kombineres til en flot integreret løsning, der også er praktisk - når man bare gerne vil læse avisen, mens de andre laver mad. Gå på opdagelse i Häckers køkkenverden - du er velkommen til at booke et møde hjemme hos dig selv - med vores køkkendesigner. Så får du alle de flotte designvalg at se.

Specialløsningen du drømte om

Fra tanke til virkelighed – som passer præcist til din individuelle bolig. F.eks. dette sorte højskab med flot åretegning og indbyggede ovne.

Overflader med karakter – og f.eks. lædergreb

Natursten, keramik, træ, laminat eller f.eks. smukt lakeret med RAL-farver - du har alle valgmuligheder med Häcker. Og de forskellige typer greb til skuffer og skabe - det er en historie for sig selv. Mød indretningskonsulenten og få indblik i Häckers unikke køkkenverden.

Design i krystalhvid og sort

Häcker køkken fra serien Concept 130 - et smukt køkkenrum fortjener en løsning i "brillant" krystalhvid og "soft" sort.

Mesterstykke i "soft" sort

Häcker køkken fra serien Concept 130. Elegant design i perfekt "soft" sort - flotte naturfarver og kontraster.

CERTIFICERET CO2-NEUTRAL PRODUKTION

Respekt og ansvar for mennesker, natur og miljø. Som de eneste i Danmark har Häcker certifikat på en miljøneutral køkkenproduktion. Det betyder, at fabrikken hver dag tager ansvar for at optimere sine arbejdsprocesser, reducere emissioner og holde sit Co2-fodaftryk så småt som muligt. For Häcker er bæredygtighed en hjertesag.

AKTIV MILJØLEDELSE OG ENERGILEDELSE

Häcker var den første køkkenproducent, der fik hele sit sortiment certificeret som klimaneutralt. Dette blev dokumenteret af en CFP-undersøgelse fra "Fokus Zukunft"-instituttet. Med Häcker får du et køkken, der kommer med en høj grad af økologisk bevidsthed. Häcker støtter aktivt international skovgenoprejsning, vindkraft- og vandkraftprojekter. Häcker har drevet et miljøledelsessystem siden 2009 og et energiledelsessystem siden 2014.

Bordplader i f.eks. 40 mm tykkelse

Opdag vores store sortiment i eksklusive bordplader - f.eks. gammeleg eller sommereg - kombineret med skuffer og skabe med riflet stålgreb.

Elegante reol, skuffe- og skabssystemer

F.eks. vægophængte vitriner, der både er praktiske og smukt udformet.

Farver, funktionalitet og design i harmoni

Kun fantasien sætter grænser. En flot skabsløsning kan f.eks. indeholde både ovne, skuffer og hylder.

Peter Mortensen, Kimbrer Lines ApS

Jennie Oxlade er indretningskonsulent og køkkendesigner. Når du møder Jennie, vil du opdage, at hun lytter nøje til dine ønsker til indretning. Din personlighed har stor værdi som kompas i Jennies arbejde. Som hun siger: "Der findes lige så mange indretningsløsninger, som der findes mennesker". Ring eller mail til Jennie, og book et møde, du aldrig kommer til at fortryde.

Kontakt Kimbrer Lines Køkkensnedkeri i Farsø: Tlf. 2512 6789 eller info@kimbrerlines.dk

Vi lytter og giver gode råd.

Hos Kimbrer er den personlige dialog altafgørende for, at vi forstår kundens præcise ønsker. Vi glæder os til at høre din køkkendrøm. Kimbrers køkkendesigner kommer gerne på besøg hjemme hos dig, og du vil blive overrasket, når du opdager alle Häcker designmulighederne. Så book et møde eller ring til os, når du har tid. Tak for din opmærksomhed.

-------------------

SKRIV ELLER RING TIL OS HER >