Kontakt Kimbrer:

Kimbrer Lines ApS
Røjbækvej 3
9640 Farsø
Denmark
Tlf.: +45 2512 6789
Mail: info@kimbrerlines.dk

GDPR og cookiepolitik
Følg os på Facebook

Du er velkommen til at kontakte os og aftale et besøg af Kimbrer konsulenten hjemme hos dig. Naturligvis på et tidspunkt, der passer for dig.

DE DYGTIGSTE SNEDKERE OG DE BEDSTE MATERIALER

Kimbrers dygtige møbelsnedkere laver snedkerikøkkener, der ikke findes magen til. Et snedkerikøkken fra Kimbrer tegnes og designes af Kimbrers køkkenarkitekt - i tæt samarbejde med dig. Men det er møbelsnedkerne og deres sans for detaljerne - der gør idéerne til virkelighed. Med brug af de bedste træsorter kan snedkerne skabe et køkken, der ikke findes magen til - f.eks. med gennemgående åretegning, hvis du ønsker det. Sans for detaljer og dygtige hænder, der ved, hvordan godt håndværk føles - er værdier, som vi aldrig går på kompromis med.

Kontakt os på info@kimbrerlines.dk eller på tlf. 2512 6789 - og stil os de spørgsmål, som du ønsker svar på. Helt uforpligtende.

Vi lever af glade kunder.

De dygtigste snedkere fremstiller dit unikke køkken - med grundighed og sans for detaljer. Men følelsen af et køkken deles også af køkkendesigneren, som du møder igennem den personlige kontakt, som er så vigtig for Kimbrer. En tæt personlig dialog, der fortsætter undervejs i processen, så alle punkter og detaljer er afklaret.

Forståelse af kundens præcises ønsker - og 100% designfrihed.

Det er vores oplevelse, at den største kundetilfredshed kommer fra at høre nøje efter og forstå kundens præcise ønsker. Kunden har 100% designfrihed, når det gælder snedkerikøkken hos Kimbrer. Det ved snedkerne, og det er her, at deres håndværk og faglige ekspertise løser de udfordringer, som kunden eller køkkendesigneren stiller til design, materialer og funktionalitet. Vi kalder det "at se med hænderne" - dvs. snedkernes evne til at mærke på overflader, fingertappede skuffer etc. - og bemærke den mindste ujævnhed.

Vi efterlader ikke mangler, problemer, restordrer eller fejl - når vi afleverer et færdigt køkken. Vi tager ansvaret i hele processen uden bøvl for dig. Det gælder også, når vi fremstiller og leverer badeværelser, garderober og inventar, der på samme måde skal leve op til kundens drøm - og præcise krav.

Vi bruger mange ressourcer på at lytte nøje efter kundens ønsker. Den personlige kontakt med kunden betyder alt for os.

Se også vores HÄCKER KØKKEN >

 

Se også vores MODULKØKKEN >

 

Følg os på Facebook >