Kontakt Kimbrer:

Kimbrer Lines ApS
Røjbækvej 3
9640 Farsø
Denmark
Tlf.: +45 2512 6789
Mail: info@kimbrerlines.dk

GDPR og cookiepolitik
Følg os på Facebook

Du er velkommen til at kontakte os og aftale et besøg af Kimbrer konsulenten hjemme hos dig. Naturligvis på et tidspunkt, der passer for dig.

MODULKØKKEN: DESIGNET TIL DIT BUDGET

Kimbrer Modulkøkken: Har du et stramt budget til dit nye køkken? Så kan Kimbrers modulkøkken være løsningen. Flot design og solid kvalitet, der giver dig råd til mere. Faste mål på modulerne, der findes i mange varianter - som selvfølgelig passer sammen som legoklodser. Og så får du et bredt udvalg af farver, materialer og tilbehør - som du kan sammensætte dit nye køkken med.

Kontakt os på info@kimbrerlines.dk eller på tlf. 2512 6789 – og stil os de spørgsmål, som du ønsker svar på. Helt uforpligtende.

VÆLG MELLEM MANGE FLOTTE FRONTER

Melamin, laminat, lakeret, finér/massiv eller folie - tag et kig på alle vores flotte fronttyper. Der er helt sikkert et design, der passer til dig. Vi har også et bredt sortiment af forskellige moduler, der varierer i størrelse, type og funktion. Vælg f.eks. mellem skabsmoduler, skuffemoduler, bordplader, køkkenvaske, armaturer. Med et modulkøkken fra Kimbrer har du et gedigent og solidt køkken, der ikke har kostet dig en bondegård. Og det holder i rigtig mange år.

Tag et kig på de mange fronttyper - eller kig forbi (efter aftale) i vores showroom i Farsø, hvor du kan få materialeprøver i hånden, så du kan mærke overfladen og kvaliteten.

Den personlige kontakt betyder alt for os.

Vi bruger mange ressourcer på den personlige kontakt og dialog med kunden. Og vi hører efter det, du fortæller os. Det er vores oplevelse, at den tætte dialog i sidste ende sikrer størst kundetilfredshed. Og vi lever af glade kunder.

Den personlige dialog med kunden sikrer fra start til slutlevering, at vi forstår kunden præcise behov og ønsker ned i detaljen. Vores køkkenkonsulent lytter nøje til dine ønsker og det køkken, du drømmer om. Vi efterlader ikke problemer, fejl eller mangler til dig - og vi kvalitetskontrollere undervejs i processen samt ved slutlevering.

Se også vores SNEDKERIKØKKEN >

 

Se også vores HÄCKER KØKKEN >

 

Følg os på Facebook >