Kontakt Kimbrer:

Kimbrer Lines ApS
Røjbækvej 3
9640 Farsø
Denmark
Tlf.: +45 2512 6789
Mail: info@kimbrerlines.dk

GDPR og cookiepolitik
Følg os på Facebook

Du er velkommen til at kontakte os og aftale et besøg af Kimbrer konsulenten hjemme hos dig. Naturligvis på et tidspunkt, der passer for dig.

Få mere køkken for pengene med vores modulkøkken

Du kan frit vælge i et stort udvalg af modultyper og moduldesign

FÅ MERE KØKKEN FOR PENGENE MED KIMBRER MODULKØKKEN

Hos Kimbrer Modulkøkken kan du få mere køkken for pengene. Du kan frit vælge i et stort udvalg af modultyper og moduldesign. Med modulernes faste mål er du sikker på, at de passer sammen som brikker i et køkkenpuslespil. Vælg fronter, farver, materialer og tilbehør helt, som du har lyst – ifølge vores sortiment. At få råd til mere køkken er hele idéen med Kimbrer Modulkøkken.

Kontakt os på info@kimbrerlines.dk eller på tlf. 2512 6789 – og stil os de spørgsmål, som du ønsker svar på. Helt uforpligtende.

FLOTTE FRONTER I SOLID KVALITET

Du kan f.eks. vælge eg finér med sort træstruktur - eller hvid træstruktur med fyldning eller glasvitrine og klassiske runde skabs- og skuffegreb. Du kan blandt andet vælge RAL-lakeret front eller melamin front med grebsfri skuffer. For alle vores modulfronter, modultyper og modulstørrelser gælder særdeles skarpe priser, så enhver boligejer kan få råd til et flot og solidt køkken. Du går ikke forgæves ved at kigge på Kimbrers Modulkøkken sortiment.

Tag et kig på de mange fronttyper eller kig forbi - efter aftale - i vores showroom i Farsø, hvor du kan få materialeprøver i hånden, så du kan mærke overfladen og kvaliteten.

Den personlige dialog med kunden betyder alt for os.

Vi lever af glade kunder. Det er vores oplevelse, at størst kundetilfredshed kommer fra den personlige kontakt og den tætte dialog med kunden. Ved at lytte nøje til dine ønsker, når vi f.eks. er på hjemmebesøg hos dig - kan vi forstå dine præcise krav og det køkken, du drømmer om. Vi sørger også for, at køkkenløsningen er tilpasset dit budget. Undervejs i processen holder vi tæt kontakt med kunden, så alle punkter og detaljer afklares. Vi efterlader ikke fejl, mangler eller problemer til dig.

Se også vores SNEDKERIKØKKEN >

 

Se også vores HÄCKER KØKKEN >

 

Følg os på Facebook >