Kontakt Kimbrer:

Kimbrer Lines ApS
Røjbækvej 3
9640 Farsø
Denmark
Tlf.: +45 2512 6789
Mail: info@kimbrerlines.dk

GDPR og cookiepolitik
Følg os på Facebook

Du er velkommen til at kontakte os og aftale et besøg af Kimbrer konsulenten hjemme hos dig. Naturligvis på et tidspunkt, der passer for dig.

Mini-køkkener giver plads til at bo, arbejde og leve

Solidt bygget i Tyskland. Vælg klassisk eller moderne stil.

MINIKØKKEN: MERE PLADS TIL AT BO, ARBEJDE OG LEVE.

Ønsker du dig et solidt og stilfuldt køkken, der fylder så lidt som muligt? Så kan det kompakte og fuldt funktionelle Kimbrer minikøkken være løsningen. Du sammensætter selv køkkenet ud fra vores sortiment med mange modeller og moduler. Vælg f.eks. keramiske kogeplader, mikrobølgeovn, køle/fryseskab, opvaskemaskine og overskabe. Minikøkkenet er fremstillet miljøvenligt og bæredygtigt i 100% genanvendeligt rustfrit stål. Findes i længder fra 100 til 180 cm - og du kan vælge mellem 8 flotte farver i pulverlakeret stål.

Med overskabe og højskabe kan du udnytte pladsen endnu bedre i dit nye minikøkken

Minikøkkenet kan give dig endnu mere plads, hvis du tilvælger overskabe og højskabe. Samme bæredygtige og genanvendelige materialer - og samme 8 farver i pulverlakeret stål at vælge mellem. På oversigtssiden finder du forskellige størrelser skabe.

SOLIDT BYGGET - KLASSISK ELLER MODERNE STIL?

Et elegant og stærkt bygget minikøkken kan placeres i næsten enhver bygning - privatbolig, fritidsbolig eller erhverv. Kimbrers minikøkken er fleksibelt og nemt at tilslutte - og det passer perfekt til lejligheden, villaen, sommerhuset, fritidsboligen, kollegieboligen eller klubhuset - men også på arbejdspladsen, i kantinen eller f.eks. i fælleskontoret. Med overskabe og højskabe også i rustfrit stål kan du få endnu mere opbevaringsplads. Det lille stålkøkken er nemt at rengøre og utroligt holdbart - herunder antibakterielle og lugtfrie overflader, resistent over for syre/vand/fugt - og så er det brandsikkert. Vigtigst af alt er dog, at minikøkkenet udnytter pladsen funktionelt og fleksibelt - med et flot moderne eller klassisk design, som du vælger i sortimentet.

Tag et hurtig kig på farverne - kontakt os for mere info om minikøkken eller kig forbi efter aftale i vores showroom i Farsø, hvor du kan se minikøkken udstillingsmodellen, mærke overfladen og føle kvaliteten.

MAT SORT
< Forstør foto >

 

 

 

 

 

 

ÆBLE GRØN
< Forstør foto >

 

 

 

 

 

 

MAT SAND
< Forstør foto >

 

 

 

 

 

 

BORDEAUX RØD
< Forstør foto >

 

 

 

 

 

 

MOKKA METALLIC
< Forstør foto >

 

 

 

 

 

 

STÅL METALLIC
< Forstør foto >

 

 

 

 

 

 

HVID
< Forstør foto >

 

 

 

 

 

 

SKIFER GRÅ
< Forstør foto >

 

 

 

 

 

 

VÆLG DIT KØKKEN - UD FRA ET STORT UDVALG AF MODELLER

Du kan nemt vælge blandt de mange modeller i vores sortiment. Hvor lidt plads har du til rådighed? Skal du vælge et køkken med en længde på 100 cm eller på 150 cm? Hvordan skal underskabe opdeles? Ønsker du opvaskemaskine? Hvor ønsker du ovnen, skuffer og vask placeret? Køle/fryseskab i højre eller venstre side?

Du kan samtidigt vælge også at få overskabe og højskabe med i dit nye kompakte køkken - så her er der ekstra muligheder for at udnytte pladsen på en elegant og praktisk måde.

Følg os på Facebook >