Kontakt Kimbrer:

Kimbrer Lines ApS
Røjbækvej 3
9640 Farsø
Denmark
Tlf.: +45 2512 6789
Mail: info@kimbrerlines.dk

GDPR og cookiepolitik
Følg os på Facebook

Du er velkommen til at kontakte os og aftale et besøg af Kimbrer konsulenten hjemme hos dig. Naturligvis på et tidspunkt, der passer for dig.

Elegant minikøkken – vælg mellem 8 flotte farver… (video)

Få mere plads til at bo, arbejde og leve.

Har du begrænset plads til køkken i din bolig? Så er et elegant minikøkken fra Kimbrer Lines i Farsø måske den perfekte løsning. Rustfrit stål, masser af modeller at vælge mellem og 8 flotte farver. Minikøkken fås i bredder 100 – 180 cm. Alle hvidevarer er inkluderet – og vi leverer frit i hele Danmark.

Hele minikøkkenet leveres færdigsamlet og klar til at tilslutte. Nemt og hurtigt. Der er i alle modeller indbygget køleskab med fryser, isvejset vask og du kan også få indbygget opvaskemaskine, mikroovn, stor bageovn, udtræksskabe og induktionskogeplader.

Udnyt pladsen optimalt – med f.eks. overskab og højskab i samme farve som minikøkkenet.

Du kan tilvælge overskabe i mange størrelser – og i samme farve som minikøkkenet. Og du kan vælge højskabe, der giver dig masser af køkkenplads – i samme farve.

Et elegant minikøkken i rustfrit stål kan anvendes mange steder – f.eks. i små boliger og lejligheder, kollegieværelser, feriehytter, campinghytter, mobile boliger, beboelsesvogne, mandskabsvogne, containerboliger, kantiner og kontorer. Kimbrers minikøkken er også populære i ungdomsboliger, foreningslokaler, klubhuse, kolonihavehuse og andre steder med begrænset behov eller mindre plads til et større køkken. 

Mange fordele i et elegant minikøkken

Nemt at rengøre og utroligt holdbart – herunder antibakterielle og lugtfrie overflader, resistent over for syre/vand/fugt – og så er det brandsikkert. Vigtigst af alt er dog, at minikøkkenet udnytter pladsen funktionelt og fleksibelt – med et flot moderne eller klassisk design, som du vælger i sortimentet.

Tag et hurtig kig på farverne – kontakt os for mere info om minikøkken eller kig forbi efter aftale i vores showroom i Farsø, hvor du kan se minikøkken udstillingsmodellen, mærke overfladen og føle kvaliteten.

Kimbrer designer og fremstiller snedkerkøkken, formkøkken, modulkøkken, minikøkken, stålkøkken – og badeværelse, garderobe samt inventar.

Du handler direkte med fabrikken i Farsø. 

0 comments on Elegant minikøkken – vælg mellem 8 flotte farver… (video)

Post a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *