Kontakt Kimbrer:

Kimbrer Lines ApS
Røjbækvej 3
9640 Farsø
Denmark
Tlf.: +45 2512 6789
Mail: info@kimbrerlines.dk

GDPR og cookiepolitik
Følg os på Facebook

Du er velkommen til at kontakte os og aftale et besøg af Kimbrer konsulenten hjemme hos dig. Naturligvis på et tidspunkt, der passer for dig.

Sådan ser et specialtegnet køkken ud – i et smukt rækkehus i København

Vi snedkererer dit unikke køkken – præcis som kunden ønsker det. Og det var netop opgaven i dette specielle og charmerende rækkehus i København.
Begrænset plads – men med masser af muligheder for at designe et smukt snedkerikøkken.

Kimbrers arkitekt Jørn Dyreberg tegnede en løsning til det smalle køkkenrum – med et nyt unikt snedkerikøkken, der blev skræddersyet og fremstillet nøjagtigt efter kundens ønsker:

• Massiv fingertappet eg m. gennemgående åretegning
• I kombination med hvidlakeret front
• Rullebord m. 30 mm eg bordplade
• Miele hvidevarer og Quooker
• Sorte loftspots for belysning
• Designet i samarbejde med kunden

Mange tak for køkkenopgaven – vi ønsker familien i København til lykke med det nye Kimbrer køkken 🙂

Se mere om Kimbrers SNEDKERIKØKKEN >

Følg os på Facebook >

køkken #kimbrerlines #design #farsø

Når du kigger efter nyt køkken…

Når man skal have et nyt køkken, er der mange spørgsmål – og så har man brug for at tale med en fagmand, der hører nøje efter kundens ønsker.

Du tænker på, hvilke materialer og træsorter, du ønsker – og f.eks. fingertappede skuffer, udtræksskabe eller hvilken type bordplade, du kan li’.

Hvordan får du det køkken, der udnytter dit køkkenrum bedst muligt – med elegante farver, design og funktioner – plus alt det andet, du ønsker dig?

Det løser Kimbrer for dig. Den personlige kontakt betyder alt for os. Vi lever af glade kunder.

Vi bruger mange resourcer på den personlige dialog og hjemmebesøg – for at forstå kundens præcise behov. Vi respekterer også kundens budget – og tilpasser det nye køkken efter det.

Vi tager ansvaret for at lave dit unikke køkken – og du handler direkte med vores fabrik i Farsø. Du kan få smukke træsorter f.eks. eg, bøg eller valnød. Du kan blandt andet få overfladerne oliebehandlet, mørkbejset eller som røget træ. Du kan også få et smukt lakeret køkken i din favoritfarve.

Du har 100% designfrihed – uanset om det gælder fingertappede skuffer, jalousiskabe, armaturer, greb og hvidevarer. Og hos Kimbrer handler du direkte med fabrikken – alle unødvendige omkostninger er skåret væk.

Book dig et besøg af køkkenkonsulenten – kontakt os her

0 comments on Sådan ser et specialtegnet køkken ud – i et smukt rækkehus i København